„Skrivanek Baltic” sadarbībā ar Latvijas augstskolām meklē labāko 2015. gada jauno tulkotāju

Lai veicinātu studentu interesi par svešvalodām un darbu tulkotāja profesijā, jau astoto gadu notiek konkurss „Labākais jaunais tulkotājs”. Šogad tas norit sadarbībā ar desmit Latvijas augstskolām – augstskolu RISEBA, Biznesa augstskolu „Turība”, Daugavpils Universitāti, Ekonomikas un kultūras augstskolu, Latvijas Kultūras akadēmiju, Latvijas Universitāti, Liepājas Universitāti, Rēzeknes Augstskolu, Rīgas Tehnisko universitāti un Ventspils Augstskolu. Konkurss notiek divās atlases kārtās, kurās studenti aicināti tulkot tekstus no angļu, franču un vācu valodas latviešu valodā.
Konkursa „Labākais jaunais tulkotājs 2015” uzvarētājs balvā saņems iespēju gadu bez maksas apgūt izvēlēto svešvalodu, izmantojot „Skrivanek Baltic” e-mācību programmu un prakses vietu uzņēmumā, kā arī planšetdatoru „ACME TB714” no www.M79.lv un pārsteiguma balvu no Kanādas vēstniecības Latvijā, Lietuvā un Igaunijā. Pirmo trīs vietu ieguvēji saņems veicināšanas balvas no grāmatnīcas www.eglobuss.lv un no SIA „Karšu izdevniecība Jāņa sēta”, kā arī balvas un iespēju tikties klātienē ar EK Tulkošanas ģenerāldirektorāta pārstāvi Latvijā Uldi Priedi.
Iesūtot konkursa pirmās kārtas darbu, obligāti jānorāda informācija par tulkojuma autoru: vārds, uzvārds, pilsēta, e-pasts, tālruņa numurs, augstskolas un fakultātes nosaukums, studiju programma, kurss un izvēlētā pārbaudījuma valoda. Darbs jāiesniedz elektroniski līdz 2015. gada 17. novembrim, plkst. 9.00, sūtot uz e-pastu konkurss@skrivanek.lv.
Konkursa nolikums
Konkursa 1.kārtas teksts EN
Konkursa 1.kārtas teksts DE
Konkursa 1.kārtas teksts FR

Dalīties